Ljekovita svojstva čaja od Nevena

Čaj od nevena se pravi od biljke neven, koja je jako blaga, prijatnog mirisa i može da izliječii mnoga kožna oboljenja. Pored toga, čaj od nevena generalno može jako pozitivno uticati na opšte zdravlje našeg organizma.

Ukoliko se dvoumice izmedju čaja ili kave, naš glas i predlog ide da uvijekek izaberete čaj. A kad ste već izabrali čaj, jedan od najboljih izbora koje možete napraviti je svakako neven čaj.

Zašto je zdrav čaj od nevena i za koje probleme vam može pomoći?

Opširnije:Ljekovita svojstva čaja od Nevena

Kokosova voda

Mnogi kada im se spomene kokos, prva asocijacija im je kokosovo ulje ili kokosovo mleko, a malo ko zna ili prvo pomisli na kokosovu vodu.

Ova voda je bez razloga zapostavljena odnosdno godinama nije dobijala adekvatnu pažnju. Stvari su počele da se menjaju poslednjih godina a sada ona postaje sve popularnija. To se dešava najviše zahvaljujući poznatim ličnostima koje izlaze u javnost sa njihovim tajnim receptima za lepotu koji sve češće uključuju i kokosovu vodu. Jedna od tih poznatih ličnosti je svakako Rijana, a pored nje i Nikol Šerzinger, koja čak ima i porodični biznis sa kokosovim proizvodima.

Opširnije:Kokosova voda

Ouzo grčko nacionalno piće

 Ono što grci najbolje znaju, svakako je uživanje u dobroj hrani i dobrom piću.Gastronomska ponuda Grčke nadaleko je poznata.Ukusno pripremljeni morski plodovi, janjetina, feta sir i sve to začinjeno kvalitetnim maslinovim uljem.To su okusi Grčke, u kojima uživaju ne samo Grci, već i brojni turisti koji u Grčku dolaze tokom cijele godine, a posebice ljeti.Može se reći da život u Grčkoj traje 24 sata dnevno.A uz ukusan obrok ide i ukusno piće.

Opširnije:Ouzo grčko nacionalno piće